skip to Main Content

Audities

Op zaterdag 17 juni 2017 was het dan eindelijk zover. De eerste audities voor de nieuwe musical van Stichting Nogalwiedus: LANG EN GELUKKIG!

23 enthousiaste auditanten waren klaar om te schitteren en zich van hun beste kant te laten zien. Wanneer je je aanmeldde voor de auditie, moest je een aantal vragen beantwoorden, waaronder ook de vraag voor welke rol je auditie wilde doen. Je kreeg een monoloog of dialoog uit het stuk opgestuurd als voorbereiding. Ook moesten de auditanten een liedje voorbereiden. Dit mocht een liedje uit het stuk zijn, of een zelfgekozen nummer. Tijdens de auditie kregen de auditanten nog een dans aangeleerd. Iedereen had er zin in, maar ook de spanning was goed te voelen!

Uiteindelijk hebben we een leuke en gezellige cast samen kunnen stellen! Ben je benieuwd wie er allemaal in deze knettergekke sprookjesmusical meespeelt? Kijk dan op de pagina CAST & CREW. We zijn druk bezig met het maken van een smoelenboek, zodat er bij iedere naam ook een gezicht komt te staan!

Kinderaudities!

Voor deze knettergekke sprookjesmusical gaat Stichting Nogalwiedus voor het eerst werken met een kindercast! En wat een hoop aanmeldingen zijn hiervoor gekomen door heel veel enthousiaste kinderen die graag in deze musical willen meespelen. Op zaterdag 18 augustus is deze auditie geweest. Nu noemen we het een auditie, omdat dat nou eenmaal zo heet bij theater. Maar we hebben ervoor gezorgd dat de kinderen een hele leuke middag gehad door ze een workshop te geven in spel, zang en dans. Zo hoefden ze niet helemaal alleen voor een jury te zingen of te dansen, maar hebben ze er met z’n allen een gezellige en leerzame middag van gemaakt.

Er waren ontzettend veel aanmeldingen, waardoor de keuze niet makkelijk was! Uiteindelijk hebben we 12 enthousiaste kinderen uitgekozen die mogen meespelen in de musical Lang & Gelukkig. De 12 kinderen worden verdeeld in 2 groepen, zodat iedereen 3 van de 6 voorstellingen speelt. Bent u benieuwd welke kinderen er gaan schitteren in deze sprookjesachtige musical? Kijk dan op de pagina CAST & CREW! Hier zal ook bij komen te staan welke uitvoeringen ze gaan spelen.

Back To Top