skip to Main Content

Lang en gelukkig
Een knettergekke sprookjesmusical

Wie kent ze niet, de welbekende sprookjes van Roodkapje, Assepoester en knappe prinsen en prinsessen. Maar in dit verhaal gaat het net even anders…
Assepoester woont met haar vader en hun knecht Knoop, die een geheime liefde voor Assepoester koestert. Haar vader heeft via internet een nieuwe bruid gevonden: Irma Zonderboezem. Maar zij heeft twee vreselijke dochters: Paris en Hilton.
Roodkapje komt in aanraking met de grote boze wolf, die kampt met imagoproblemen. In plaats van Roodkapje op te eten, begint hij haar te verleiden.
En dan heb je nog de knappe prins Roderick van Oranje Nassaukade, die trouwens niet bepaald knap te noemen is. Hij wordt tegen zijn zin in uitgehuwelijkt door zijn moeder. Er wordt een koninklijk bal georganiseerd, waar het verhaal uiteindelijk een onverwachte wending krijgt…

Een musical voor groot en klein

Door de mix van drie super leuke en sprankelende sprookjes, een spetterend decor, bijzonder mooie kleding en een verscheidenheid aan muziek wordt dit echt een musical voor het hele gezin. Er zullen 6 voorstellingen gehouden worden.

Donderdagavond 18 oktober 2018
Vrijdagavond 19 oktober 2018
Zaterdagmiddag 20 oktober 2018
Zaterdagavond 20 oktober 2018
Zondagmiddag 21 oktober 2018
Zondagavond 21 oktober 2018

We zullen u zo snel mogelijk informeren wanneer de kaartverkoop van start zal gaan, maar noteer deze datums alvast in uw agenda: gegarandeerd een leuk en magisch avondje uit voor het hele gezin!

Back To Top