skip to Main Content

Wat is theatersport?

Theatersport is een leuke, spontane, dynamische en interactieve vorm van improvisatietheater. Bij velen wel bekend van De Lama’s, In goed gezelschap en De Grote Improvisatieshow, alleen bij ons dan zonder publiek.

Onder leiding van Linda Schrik & Renko van den Hout beginnen we altijd met een leuk opwarmingsspel om een beetje in de juiste sfeer te komen. Daarna gaan we met verschillende technieken een aantal scènes improviseren! De spelers improviseren alles en verzinnen de scènes ter plekke. Het ene moment maken ze je lachspieren los en het andere moment raken ze de gevoelige snaar.

Theatersport is gelukkig helemaal niet moeilijk. De basis is accepteren wat je medespelers neerzetten en ingaan op elkaars ideeën. Vrijwel iedereen die wordt vrijgelaten in de wereld van creativiteit, plezier en vrijheid blijkt volop ideeën te hebben. Let dus goed op je medespelers, reageer op wat je ziet en het verhaal ontstaat vanzelf.

Waar, wanneer en voor wie?

De theatersportworkshops worden één keer per maand gegeven in het Cultureel Centrum in Baarle-Nassau van 19.30 tot 22.00 uur. De workshopavonden zijn voor iedereen vanaf 16 jaar! Je hebt dus helemaal geen ervaring nodig, iedereen is welkom. De kosten hiervoor zijn € 3,00 per avond. Je kan dus zelf beslissen of je gewoon een keer komt als je kunt, of dat je er elke maand bij bent. Je zit nergens aan vast.

Tijdelijk geen theatersportworkshops!

Wegens de repetities van de nieuwe productie van Stichting Nogalwiedus ‘LANG & GELUKKIG’ worden er momenteel geen workshops gegeven. Wanneer er na de uitvoeringen van Lang & Gelukkig nog genoeg animo is voor de workshops, zijn we wel van plan daarmee door te gaan. Houdt deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Back To Top