skip to Main Content

Na Soap the Musical pakte Stichting Nogalwiedus in 2006 uit met wederom een spetterende musical, dit keer was de keuze gevallen op de dansmusical Fame.

Fame gaat over een groep leerlingen die uitgekozen zijn voor “New York’s High School for the Performing Arts”. Tijdens de musical volgen we een aantal leerlingen in hun strijd naar de top gedurende vier zware jaren. De musical begint dan ook wanneer de leerlingen tot de school zijn toegelaten en eindigt met de diploma-uitreiking. We zien in de musical alle kanten van het vak; van de roem en verliefdheid tot verdriet en verslaving.

De Rabobank had Stichting Nogalwiedus uitgenodigd om een uitvoering te geven voor het openen van de receptie van de algemene ledenvergadering in het Chassé theater te Breda, dit aanbod werd door iedereen met open armen ontvangen. Als stuk was de meeste sprekende scène gekozen, namelijk de slot scène met het bekende nummer van Fame. Na afloop van de uitvoering kwamen er alleen maar goede reacties uit de zaal en dit gaf de spelers alleen nog maar meer zelfvertrouwen voor in november.

Op 9, 10, 11 en 12 november 2006 was het dan eindelijk zover en vonden de uitvoering plaats in de voormalige ‘Bar-Le-Duc fabriek’, vijf keer was de zaal geheel uitverkocht. De zondagmiddag was voorbehouden voor de Rabobank, maar bij de andere vier voorstellingen waren er mensen van overal uit de buurt te vinden om te kijken naar onze versie van Fame the Musical.

Back To Top