skip to Main Content

In het najaar van 2010 was het weer tijd voor een musical van Stichting Nogalwiedus. Na het daverende succes van Fame, vonden wij het weer tijd voor iets nieuws. De keuze was deze keer gevallen op de musical Peter Pan.

De musical vertelt het verhaal van Jan, Wendy en Michiel, drie kinderen uit Londen. Peter Pan luistert graag naar de verhalen die de moeder van de kinderen vertelt en zodra de ouders van huis zijn komt Peter Pan naar binnen. De oppas, de hond Nana, probeert ze nog tegen te houden, maar Peter neemt de kinderen mee naar zijn thuisland, Nimmerland! Hier ontmoeten de kinderen de lostboys, Tijgerlelie, Tinkerbel en niet te vergeten ook de slechte Kapitein Haak!

Op 21, 22, 23 en 24 oktober 2010 was het dan eindelijk zover en vonden de uitvoeringen plaats in sporthal de Uilenpoort in Baarle-Nassau. De zaterdagmiddag stond vol in het teken van de kinderen die kwamen kijken, die het een hele leuke en sprookjesachtige voorstelling vonden. De zondagmiddag was afgekocht door de Rabobank, zodat een geselecteerde groep leden de gelegenheid kregen om kaartjes tegen een gereduceerd tarief te kopen. De andere vier voorstellingen waren ook goed bezocht, wat ervoor zorgde dat ook deze musical weer zeer geslaagd was. Op naar de volgende!

Back To Top